Трансфери с Avis коли под наем България

Независимо дали търсите транспорт до летището, планирате визита на приятели или бизнес партньори от чужбина, търсите автомобил за бал или сватба - ние ще отговорим на Вашите нужди.

Освен стандартното отдаване на автомобил под наем, Avis предлага различни трансфери до всяка точка на България. Ние можем да Ви предложим автомобили от различен клас, големина, брой места, за да отговорим на всички Ваши изисквания.

Всеки трансфер се предоставя с голям избор на автомобили, които се управляват от нашите квалифицирани шофьори. Те владеят добър английски и руски език и добре познават всички туристически обекти на територията на страната. Ние предлагаме индивидуално обслужване, отзивчивост и внимание, което спомага за осигуряването на надеждно и перфектно пътуване.

Цените варират в зависимост от типа превозно средство и пробега, който трябва да изминете.
В цена е включен наема на автомобила за определения период, един резервоар гориво, пътни или магистрални такси и ДДС.

Ако сте избрали трансфер, който налага нощувка в друг град, тя се поема от клиента.
Допълнително ангажиране на шофьора извън рамките на стандартното работно време също се заплаща.

Нашия автопарк е оборудван с автомобили от следните добре познати автомобилни марки: Chevrolet, Opel, Fiat, Alfa Romeo, Maserati, Renault, Nissan, Mazda и Audi.

За повече информация или, за да направите резервация за трансфер, моля обадете се на +359 2 8261100 или изпратете имейл до reservations@avis.bg

Вашия комфорт е гарантиран докато пътувате с Avis!

шофьорски услуги и трансфери